PIERRE CARDIN HOME

Short Month, Short Deals!
100 tapete per 110€,220€,330€

Mobirise
bootstrap template

Vetem 10 Dite Speciale

Oferta zgjat vetem 10 dite, dhe ka 100 tapete 120*180 cm me 110 Euro, 100 tapete 160*230 me 220 Euro dhe 100 tapete 200*300 me 330 euro.
Eshte shume e limituar.

Lajmeroi dhe miqte e tu, Shperndaje

Kontakt

Showroom Autostrada Tirane Durres :
Telefon: +355 67 6000 434
Rruga Sami Frasheri, Ish-Blloku, Tirane:
Telefon: +355 67 20 72581
Lagja Bahcallek, Shkoder:
Telefon: +355 67 58 06904